Himalaya salt/ mineraler

Diffuser med Himalayasalt for dit velvære, hvorfor? 

Himalayasalt har en række gavnlige effekter på kroppen og indendørsmiljøet. Saltkrystallerne fra Himalaya-saltet, reagerer de med det vand, der er i luften og skaber negative ioner. Aroma-oliens dufte blander sig og en strøm af velduftende molekyler spreder sig fra glasset. 

Udgivelsen af negative ioner gør det muligt for kroppen at producere mere serotonin. Serotonin er det stof afgiver en generel lykke i hjernen, og derudover har det også en stor betydning for vores mave-tarm system.  Negative ioner har også en effekt på indeklimaet og kan afhjælpe et dårligt indeklima. 

Negative ioner findes helt naturligt udendørs, så du kan blive eksponeret for dem ved at gå en tur i regnvejr eller gå langs vandet. Hvor stor en mængde af ioner, himalayasalt udskiller og hvor meget denne mængde hjælper, er dog ikke bevist. Alligevel syntes vi, at det rart at bruge en hjemmelavet diffuser med levende lys og æteriske olier. 

Glasset sammen med Himalaya salt og duftolien virker som defuser. Få dråber tilsættes efter behov og proppen sættes på når effekten ønskes stoppet.

Aroma terapi, dufte der ændre atmosfæren. Skaber balance i hjemmet. 

Aromaterapi olier fra Goloka, India, promoverer økologiske landbrug 

 -En duftolie kan ikke erstatte en æterisk olie med hensyn til virkning, de er kun beregnet til at give duft – og kun til udvortes brug. Kan også anvendes i duftlamper.

Naturel Basilikum olie fra Goloka kan være effektiv ved behandling af forkølelse, angst, infektion, flatulens, træthed, insekt repellent, sinusinfektion, bronkitis, hoste, depression, slid, kighoste. 

Indkøbskurv