Krystal sten og mineraler

Ædelsten og krystaller har helbredende egenskaber, der hjælper med at balancere krop, sind og ånd. Helbredende krystaller og ædelstene er blevet brugt i tusinder af år af gamle civilisationer; egypterne, aztekerne og andre inkorporerede helbredende sten i smykker, kosmetik, dekorative statuer, amuletter og meget mere – et vidnesbyrd om ædelstens magtfulde evne til at frigøre mentale, fysiske og åndelige blokeringer.

Både vores kroppe og helbredende krystaller har energiske vibrationer, hvilket gør os naturligt modtagelige over for ædelstens vibrationer, da de kan tilpasse vores egne vibrationer med deres. Dette er grunden til, at helende krystaller og ædelstene har en kraftig vibrationseffekt, når de placeres direkte på din krop. Denne energi stiger fra krystallen til dig, hvilket letter den frie strøm af energi gennem kroppen.

Akvamarin: Er kendt for dens beroligende energier reducerer stress og slapper af i sindet. Harmoniserer miljøet og beskytter mod forurening.
Psykologisk er akvamarin relateret til følsomme mennesker og har magten til at påberåbe sig andres tolerance. Beroliger sindet, trækker utilsigtede tanker tilbage samt lindrer frygt og øger følsomheden.
Åndeligt skærper det intuitionen og fremkalder klarsyn. Det er fantastisk til at meditere, beskytte auraen og justere chakraerne, mens du rengør halsen.
Anbring det hvor det er relevant. Meget effektiv på øjnene eller taget som en eliksir.

Tourmaline: Er kendt for at den renser og omdanner tæt energi til en lettere, mens den renser og afbalancerer alle chakraer.
Naturlige turmalin-tryllestave er nyttige til heling: de renser auraen, fjerner blokeringer, spreder negative energier og balancerer og forbinder chakraer og meridianer.

Mentalt hjælper det med at forstå sig selv og andre, fremme tillid og mindske frygt.
Fysisk frigør det dig fra spændinger og afbalancerer de maskulin-feminine energier i kroppen.
Anbring det, hvor det er bedst, eller brug det som en essens, da det fungerer meget hurtigt.

Opal:

er kendt for at forbedrer kosmisk bevidsthed og inducerer psykiske og mystiske visioner, stimulerer originalitet og kreativitet og hjælper med at udtrykke det sande selv såvel som at lære dig, at det du giver ender med at vende tilbage til dig.

Psykologisk forbedrer selvværd og hjælper dig med at forstå dit eget potentiale. Det giver dig også spontanitet på et mentalt niveau.Følelsesmæssigt er det forbundet med kærlighed og lidenskab, mens det intensiverer følelsesmæssige tilstande.

Placer det, hvor det er mest hensigtsmæssigt, især solar plexus og hjerte.

Opal kan have forskellige farver, hver af dem tilbyder en ekstra egenskab:

-Opal sort / brun / grå. Det er forbundet med det sakrale chakra og nyttigt til behandling og integration af nyligt frigivne følelser.
-Blå opal. Det er forbundet med halschakraet og hjælper med at forbedre kommunikationen.
-Rosa opal. Hjælper med at rense og aktivere de grundlæggende og sakrale chakraer. Det hjælper dig med at fokusere.
-Brandopal. Det forbedrer personlig magt og beskytter dig mod eksterne farer.
-Grøn opal. Det er en rensende og foryngende sten, der hjælper dig i forhold og følelsesmæssig bedring.
-Hvid opal. Det er ideelt at bruge som en spådomskugle. Det forbinder også de grundlæggende chakraer med kronen.

Shiva lingam: Denne sten symboliserer foreningen af ​​guderne Shiva og Kali og er en hellig sten fra Indien.
Aktiverer de grundlæggende og sakrale chakraer, hæver og styrer kundalini-energien. Det er ideelt at lette en udvikling på et åndeligt niveau på niveauet af tantra.

Det er et symbol på mandlig seksualitet og styrke.
Shiva lingam giver psykologisk intuition og hjælper med at se i sig selv for at efterlade alt, hvad der er blevet overvundet.
Derudover er det den ideelle sten til at skabe ritualer, der hævder kvindelighed og dens smukke kraft.
Bare hold det i dine hænder eller opret et gitter.

Jaspe Rød: Det er et mineral kendt som “det højeste næringsstof”. Det opretholder og giver støtte i tider med spænding og giver ro og fylde. Jaspe justerer chakraerne og kan bruges til at arbejde med dem. Hver farve er passende til et bestemt chakra.

Giver beskyttelse, absorberer negativ energi og renser og justerer chakraerne og auraen ud over at balancere ying og yang.

Psykologisk giver det beslutsomhed til alle formål, bringer det nødvendige mod og giver støtte under den nødvendige konflikt. Mentalt hjælper det dig med at tænke hurtigt, forbedrer organisationens færdigheder og giver dig mulighed for at gennemføre projekter. Stimulere fantasi og omdanne ideer til handling.

Anbring det, hvor det er relevant, i kontakt med huden. Du skal bruge det i lange perioder på grund af dets langsomme handling.

Der er forskellige sorter af jaspis med forskellige farver, der hver har specifikke egenskaber: -Brown jaspis. Forbundet med jorden, der favoriserer økologisk bevidsthed. Giver stabilitet og balance. Letter dyb meditation og tidligere regression af livet. Det favoriserer også astral rejse og stimulerer jordchakraet. Placer den på din pande eller hvor det er relevant. -Grøn jaspis. Balancér de dele af dit liv, der er blevet meget vigtige for andres skade. Stimulerer hjertechakraet. -Rød jaspis. Det er en stimulerende jaspis. Bring problemer frem, før de bliver for store og rolige følelser, mens du har det mellem fingrene. Stimulerer det grundlæggende chakra. -Gul Jasper. Beskytter under åndeligt arbejde og fysisk rejse. Kanal positiv energi og stimulere solar plexus chakraet. Placer den på din pande, bryst, hals eller håndled.

Lapis lazuli åbner det tredje øje og afbalancerer halschakraet. Det er en sten, der hjælper hurtigt med at frigive stress og give dyb fred. Det har enorm sindsro og bringer nøglen til åndelig realisering.

Det er en beskyttelsessten, der kontakter værgeåndenæ. Det genkender angrebet, blokerer det og returnerer det til dets kilde.

Det harmoniserer det fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige niveau og giver dyb indre viden, når de er afbalancerede.

Det er en kraftig forstærker af tanke, bringer klarhed og objektivitet. Tilskynd kreativitet og hjælp ansigt med sandheden. Ideel til at placere den på det tredje øje eller på halsen. Det skal også placeres på mellemgulvet eller hvor som helst mellem brystbenet og den øverste del af hovedet, så det kan udføre sin funktion korrekt.

Malakit: Er et mineral, der skal behandles med forsigtighed på grund af sin enorme kraft, da det forstærker både positive og negative energier. Det er en vigtig beskyttelsessten, da den meget let absorberer negative energier fra kroppen.
Malakit renser og aktiverer chakraerne.

Placeret på det tredje øje aktiverer det visualisering og psykisk syn og placeres i hjertet bringer balance og harmoni.
Psykologisk er det en sten af transformation, det viser alt, hvad der forhindrer din åndelige vækst, bryder uønskede bånd og lærer dig at tage ansvar.


Mentalt hjælper det dig med at komme til centrum af problemet med intuition og forståelse. Styrker evnen til at absorbere og behandle information.
Du kan bruge det på forskellige måder. På solar plexus for at afbalancere hjerte- og navlechakraer og absorbere negative energier. Som eliksir skal du være forsigtig med at bruge ruller og gøre det indirekte, og for at hjælpe med helbredelse skal du bære det på venstre hånd eller på det tredje øje.

Tiger’s Eye: Den kombinerer Jordens energi med Solens energier for at skabe en høj vibrerende tilstand, mens den tiltrækker åndelige energier til Jorden.
Placeret i det tredje øje forbedrer de psykiske evner hos jordiske mennesker og afbalancerer de lavere chakraer. Placeret på navle chakraet er det fremragende for folk, der ikke forpligter sig.
Mentalt forbedrer den praktiske opfattelse. Det hjælper med at samle de spredte oplysninger for at skabe en sammenhængende helhed.

Det hjælper også med at løse dilemmaer og interne konflikter.
Psykologisk afhjælper det problemer med selvtillid, selvkritik og kreativitetsblokke. Balancer følelsesmæssigt energierne fra ying og yang.
Tigerens øje er et mineral, der har været brugt gennem tiderne som en beskyttende amulet eller talisman mod forbandelser og ond vilje.
Brug den ved at placere den på højre arm eller som ørering i lange perioder, eller placer den på navlechakra til åndelig rodfæstelse, til at udføre dens funktion.

Rosekvarts: er stenen af ubetinget kærlighed og uendelig fred. Det er det vigtigste mineral for hjertechakraet, da det lærer kærlighedens sande essens.
Det virker ved forsigtigt at trække negative energier ud og erstatte dem med kærlige vibrationer.

På det følelsesmæssige niveau er rosenkvarts den bedste healer, det frigiver undertrykket sorgfølelser, lindrer internaliseret smerte og helbreder dårlige følelser.
Fremmer tilgivelse og selvaccept, påberåber sig selvtillid. Trøst dine sorger, når du har mistet din kærlighed.

Rosekvarts placeres meget effektivt i hjertet eller i et hjørne af dit værelse (øst).

Turkis: er en meget effektiv helbredende sten, der tilbyder velvære til krop og ånd. Det er en beskyttende sten, der har været brugt som en amulet siden oldtiden. Det tilskynder til åndelig afstemning og forbedrer kommunikationen med de fysiske og åndelige verdener.
Placeret på det tredje øje forbedrer det intuitionen og frigiver hæmninger og forbud på halschakraet. Det er en rensesten, der bekæmper negative energier og elektromagnetisk tåge og tilpasser alle chakraerne til de subtile kroppe.

Mentalt er det en sten, der styrker og mentalt inddrager indre ro, mens du holder dig opmærksom. På et følelsesmæssigt plan stabiliserer det humørsvingninger og giver indre ro.
Du kan bruge det ved at placere det hvor som helst, men det vil være særligt nyttigt på halsen, tredje øje eller solar plexus. Plus, som en eliksir er det fantastisk og den kan varmes op samme med din Himalayasalt og æteriske olier.

Ametyst: Er en meget kraftig og beskyttende sten. Naturlig beroligende middel, der hjælper med at blokere negative miljøenergier. Når du mediterer, hjælper det dig med at tage dine tanker væk fra det verdslige og fremme assimilering af nye ideer. Det bringer sund fornuft, øger hukommelsen og motivationen og centrerer dig følelsesmæssigt.

På et helbredende niveau er ametyst ideel til at lindre smerten ved fysiske, følelsesmæssige og psykologiske belastninger og blokerer geopatisk stress.

Bekæmp søvnløshed og sørg for en afslappende søvn. Forbind de fysiske, mentale og følelsesmæssige kroppe, der forbinder dem med det åndelige.

Renser auraen og transmitterer negativ energi ud over at stimulere chakraerne i halsen og kronen.

Brug et tip, læg det mod dig, hvis du vil have det til at absorbere energi eller omvendt, hvis du vil fjerne det. Under puden, hvis du vil forbedre søvnkvalitete.

Hematite: Det er især effektivt til beskyttelse og til harmonisering af sind, krop og ånd. Beskytter sjælen og binder den til kroppen under astral rejse. Det har et kraftigt yang-element, afbalancerer meridianerne og opløser negativitet, hvilket forhindrer negative energier i at komme ind i auraen. Meget stærkt Meditationsten. Kanalisere energier og understøtter ”ud af kroppen” rejser.

  • Mentalt understøtter generte kvinder, udvider selvværd og overlevelsesinstinkt. Forbedrer vilje og pålidelighed og giver tillid. Stimulerer mentalt koncentration og fokus, hukommelsen og originale tanker.

     

  • Fysisk har hæmatit en stærk forbindelse til blod. Sæt det i bunden og øverst på rygsøjlen. Bruges ikke i lange perioder (2-3 uger), bedst på skiftevis med andre mineralsten.

(Agata) Carneola: Carnelian er et højenergistabiliserende mineral, der er fremragende til at genoprette vitalitet og motivation og samtidig stimulere kreativitet. Den bedste måde at bære eller placere karneol på er som en ørering eller halsen i kontakt med huden.

Mentalt hjælper det dig med:

  • At acceptere livscyklussen og opløse frygt for døden.

  • Det indpoder mod, fjerner apati og motiverer, når det kommer til succes i forretningen.

  • Det hjælper dig med at stole på dig selv og forbedrer dine mentalt analytiske evner.

  • Tydeliggør opfattelsen og hjælper med at fjerne uregelmæssige tanker under meditation.

Følelsesmæssigt hjælper det med:

Beskyttelse mod misundelse og vrede fra andre.

Beroliger din vrede og anvender din negativ energi til positiv i stedt for.

Solsten: Har egenskaben til at stimulere positiv energi, psykisk sundhed, seksualitet og følelsesmæssig balance. Disse aspekter er grundlæggende for et liv med kvalitet.
Stenen er kendt for at generere følelser af uafhængighed og selvforsyning.
Anbefales at bekæmpe depression og mangel på vilje. Fasthold succes.

Indkøbskurv