Sæber og Aromaterapi

Aleppo-sæben er fremstillet af en blanding af 40 % laurbærolie og 50 % olivenolie. Dette gør at den har helt unikke egenskaber. kan bruges af personer med psoriasis og eksem. Velegnet til ansigt og som luksuriøs kropsvask. Aleppo-sæber arbejder for at åbne dine porer, fjerne urenheder, mens de er dybt fugtighedsbevarende. Denne Aleppo-sæbe med sin subtile træagtige duft på din hud. Anbring i dit linned for at bringe en typisk orientalsk duft til dit badeværelse og garderobeskabe. Zolfo sæben er særligt velegnet til personer med alegier – parfume – pollenalergier.

 • Laurbærolien åbner porrerne og olivenolien trænger ind i huden (jo mere laurbærolie jo længer ind i huden kommer olivenolien.)
 • Laurbærolien giver glat og blød hud, og hjælper til med at fjerne døde hudceller, og en helende virkning der er til stor gavn for folk med hudproblemer og beskadiget hud.
 • Olivenolien renser, rengøre samt har en desinficerende og blødgørende effekt.

Dette gør sæben til en perfekt og naturlig hudpleje.

Sæben kan anvendes til:

 • Håndsæbe
 • Ansigtsrens
 • Kropssæbe
 • Intimsæbe
 • Shampoobar
 • Barbersæbe
 • God efter havearbejde
 • Styrker problematiske negle

Totalt udgør olivenolien og laurbærolien altid 90 % af olieblandingen i sæben. Sæben er helt vegetabilsk og kan anvendes af alle. Sæben er ikke tilsat duft men har sin egen duft af de ingredienser som er anvendt. Efter brug bør sæben placeres i en sæbeskål eller lignende hvor vandet kan løbe fra.

Aleppo-sæbe også kendt som forfædrenes sæbe, den er blevet udarbejdet af Mesopotamierne for 1000 år siden og opskrifterne kan spores 400 år tilbage og den er gået fra generation til generation og der ikke ændret noget ved opskriften. Sæben fremstilles stadig ved hjælp af håndkraft og pakkes også i hånden.

Efter produktionen lægges den modning og jo længere den lægger jo mere grøn bliver den indvendig og jo mørkere bliver dens brune farve udvendig

Ingredienser: 100% naturlig. Parfume, natrium hydroxid, linalool, limonene, kumarin, geraniol, benzyl, natriombenzoat, citronellol, alfa isomethylionone, citronsyre, eugenol.

100% Økologiske, Vegan afrikanske sæbe (sort sæbe) 75g. 

Afrikanske sorte sæbe er blevet anvendt i flere århundreder i Afrika, og er blandt verdens sundeste og mest helende sæber. Den plejer huden og forebygger rynker. Sæben er meget næringsrig med et meget højt indhold af vitaminerne E-A.

Egnet til hele kroppen, dyb rensende og dyb fugtgivende. Du kan bruge det morgen og aften, bagefter brug, kan du anvende din dag/nat creme som du plejer. Kan bruges også som shampoo-bar til behandling/ kontrol af fedtet hår håret fed kontrol

kan også bruges som make-up fjerner til gavn af alle hudens typer. 

Økologiske vegan afrikanske sæbe (sort sæbe)

ingredienser: Cocos nucifera, Butyrospermum parkii, theobroma cacao butter, Potassium Hydroxide.

Aromaterapi olier fra Goloka, Indien, som promoverer økologiske landbrug 

Naturlige, men konsentrede olier

Selv om æteriske olier er naturlige, kan du godt være overfølsom over for dem. De fleste, du kan købe med rene æteriske olier, er meget koncentrerede og stærke. Du bør aldrig bruge olierne rene på kroppen, de skal altid fortyndes op i olie eller vand. 

 

Æteriske olier indeholder ofte parfumestoffer, som kan være allergifremkaldende, og de kan godt indeholde de 26 deklarationspligtige parfumestoffer. Lider du af allergi, bør du derfor være opmærksom på, om du reagerer på produkter, som indeholder essentielle olier. 

 

Naturel Himalayan white musk olie fra Goloka, bruges bl.a. til at forbygge angst samt skabe et roligt miljø og god positive energi. Bruges også til meditation og god sovn.  

Naturel Franske lavendelolie fra Goloka bruges bl.a. til bruges bl.a. til at forbygge angst samt skabe et roligt miljø og god positive energi. Lavendelolie har en balancerende og stabiliserende virkning. Den bringer sundhed og harmoni til krop og sjæl.  Er både forfriskende og afstressende. Afhjælper søvnløshed og lettere anspændthed. 

Naturel Orangeolie fra Goloka bruges bl.a. til at opfriske hjemmet med en dejlig mild duft af søde appelsiner. Meget afslappende.   

Naturel Basilikum olie fra Goloka kan være effektiv ved behandling af forkølelse, angst, infektion, flatulens, træthed, insekt repellent, sinusinfektion, bronkitis, hoste, depression, slid, kighoste. 

Naturel Tetræ olie fra Goloka skaber et dejligt frisk, urteagtige, krydret – forfriskende, revitaliserende miljø. Tetræ er et stedsegrønt træ og har intet at gøre med te planten (Camellia sinensis) til fælles, men er en Myrtle familie, som er beliggende i Australien. 

Naturel peberment olie fra Goloka har en beroligende og lindrende effekt ved behandling af forkølelse og sinusinfektion, bronkitis, hoste og når næsen tilstoppes. 

Naturel Lavender olie fra Goloka bruges bl.a. til bruges bl.a. til at forbygge angst samt skabe et roligt miljø og god positive energi. Lavendelolie har en balancerende og stabiliserende virkning. Den bringer sundhed og harmoni til krop og sjæl.  Er både forfriskende og afstressende. Afhjælper søvnløshed og lettere anspændthed. 

Indkøbskurv